Sider

torsdag 20. januar 2011

Nytt skjærebrett:-)

Jeg har bestilt meg nytt skjærebrett!!! Har flere stykker fra før men jeg er sååååå misfornøyd med deg jeg har. Har også kjøpt meg en papirkutter, men den er vanskelig å bruke. Syns de brettene jeg har er slingret i sammenføyningen, skjærer skeift, det ene som jeg liker finnes det ikke kniver til lengre:-( så som dere skjønner syns jeg de ikke er noe tess....
Har vært ute på nett og lett etter hva som er bra og det jeg ser er at Making Memories har ett brett som har en kniv som er selvslipende. I tillegg had den en magnetisk linjal. Må jo være genilat. så nå venter jeg spent på "nyvidundret". Kom gjerne med hva dere mener er bra eller dårlig:-))

2 kommentarer:

Helle sa...

Lucky you!
Æ skal også bestill mæ nytt,men skal vent tel du får ditt sånn at æ får se det først.
D så jo kjempeflott ut og høres smart ut med sjølslipende kniv!

-Helle-

maya sa...

hei
jeg er også på utkikk etter et nytt sjerebrett, jeg har bare en kutter, som jeg i og for seg er veldig fornøyd med, men kniven holder seg ikke oppe av seg selv lenger, jeg må holde den med hodet...Nå har det seg sånn at jeg skal på scrappetreff for første gang og det vil se ganske teit ut å måtte holde kniven oppe med hodet og sånn... Håper du legger ut en kommentar om det nye skjerebrettet ditt for det så veldig kjekt ut, og syns du det er greit ( for jeg fostår at du har erfaring med disse brettene) så vil jeg se nærmere på det, kanskje jeg ender opp med et slikt et jeg også ;o)

Klem maya