Sider

onsdag 23. februar 2011

Bloggeglede

Har vært litt sløv på bloggefronten de siste dagene men gleden over å blogge er så og si borte... Men så har jeg funnet ut at jeg blogger jo ikke for andre men for meg selv, og da kan jo andre som ikke liker det jeg blogger om dra seg LANGT ut av bloggen min!!! De er faktisk ikke velkommen her! Ja hørte du det...

Og for dere andre, jeg har strikket en ny lue, denne er også strikket i Fanamønster av Alfa. Et helt skjønt garn og strikke av, så det anbefaler jeg. Jeg syns det er gøy med andre farger enn de helt tradisjonelle hvit, rød og blå, så må ble det hvit og to lilla farger.

I tillegg har jeg lagd litt kort og her har jeg prøvd meg på et staffelikort med en blokk inni, har sett mange har Post-It blokker i men jeg la en ruteblokk som jeg fikk av gubben. Det ble ganske koselig og jeg syns de Magnoliarken jeg har brukt er så fine, det ene er vel fra den nye serien og det andre er vel gammelt. Jeg gidder ikke helt og følge med på hva som er gammelt eller nytt, men bruker det jeg syns er fint:-) Fikk nettopp en masse nye møsnterpapir med nydelige blåfarger fra en "ny" serie med Maja Design. De anbefaler jeg på det varmeste. Kjøpt hos http://www.bikuben.no/.


Det siste jeg MÅ fortelle er at jeg har fått pakken jeg har ventet på! Ønsket meg i morsdagsgave(mest på spøk) tusjer av gubben og flink som han er så fant han noen på Ebay. Disse kjøpte han til meg søndag 13 februar og fredag 18 februar var de i Oslo.... Sååååå lå og lå og lå de der og omsider idag kom de til meg. Da har de brukt like lang tid fra Hong Kong til Oslo som fra Oslo til Kjøpsvik! Men nå betyr det ingenting, de er her, juhuuuu. 60 fine flotte Touch Marker tusjer, gjett om jeg er fornøyd!!!

I tillegg kom det blokker til papirvenninnene mine og meg fra Papir-Hobby idag:-) Dette blir nok en bra onsdag!!

5 kommentarer:

Cathrin sa...

Huff, vet ikke ka som har skjedd, men skjønne såpass av innlegge ditt at d e nån som ikke har vært akkurat koseli etter besøk her inne. Nei, lokk øran førr sånne folk, bloggen e din og du kan skrive om akkurat d du vil. Æ syns du har en flott blogg æ og trives me å læse innleggan dine, så krysse fingran førr at du fortsætte. :o)
Flott lue og et nydeli kort i vældi fine farga.

Ønske dæ ei fortsatt flott og kreativ uke!

-klæm-

Margrethe sa...

Syns da e flott at du blogger jeg snuppi så har i allefall jeg noe å stikke nesa innom:))

Ja nu bi da tusjing som bare det..
Fikk jo tusjene i dag jeg å så nu bi da øve øve å atter øve.. Bi nok å gå nån blokke med papir nu ja:))
Flott kort og lue du ha laga.

Håper vi møtes til tusjing snart!!
Kos dæ så lenge.

Å så må æ jo få sagt at vi e nu heldig med gubbeluran vårres <3

Klæm fra
magedutti

Jorill sa...

Kjempelekkert kort og flott lue du har laget. Så kjekt med et så stort utvalg av tusjer da. Er desse bedre enn ProMakers ? Eller er det papiret som er greia for å få best mulig resultat?

Ha en fin kveld videre. Klem :0)

Eves hobbysider sa...

Hei alle:-) Takk for fine kommentarer. Alle tre:-)
Jorill; æ vet ikke forskjell på tusjan... man kjøper vel det man liker og får best til... Æ har sett det er blitt tusja med Touch Marker og Copic og æ likte resultatet på Touch Markers best... Derfor blei det dem. I tillegg fant gubben disse ganske så billig til mæ fra utlandet. Og de va jo en gave:-) Når det gjelder papir så har æ sett at det er ganske stor forskjell på dette som er i grønne foldere og heter Bristol og det andre som heter Leasareth eller noe sånt... Det er mye grover og gulere i strukturen og resultatet blir ikke så fint, Men det er min mening...

Helle sa...

Hei Eve
Æ e også glad førr at du bruka bloggen din!
Om der e nån som ikke tåle det som blir skrevet her,så e det ikke ditt problem.
Gleda mæ tel vi alle ska møtes,og i mårra e en dag for tusjing på loftet mitt!
Si mæ enig med Margrethe,vi har virkelig vært heldige med valget vårres,snille mainna har vi i allefall ♥

En kommentar om tusjer og papir...
Jeg har prøvd Pro Markers,og likte ikke den så godt som Touch Markers,fordi PM ikke er så god til å blende med som TM...
Papir er kanskje en smakssak det også,men jeg har en klar favoritt her også.
Daler Rowney er min favoritt.
Bristol Drawing board er også flott,mens Letrasett er ikke noe jeg vil kjøpe igjen.
Det er litt grovt og ikke den glatte overflaten som jeg liker.
Dette er min mening og erfaring.
Lykke tel med tusjbruk og kos !

Klem herfra
-Helle-