Sider

mandag 28. februar 2011

Magnolia-kort

Har hatt litt "hobby-tørke" her den siste tiden men lysten har ikke vært helt på topp... Har slitt med influensa og bihulebetennelse etter at jeg var så dum og var på kirkegården i altfor lave sko og måket på morsdagen. Men det måtte gjøres og jeg ble selvsagt våt på beina og fikk ikke skifta til tørt raskt nok, og noen ganger skal det ikke mere til. Nå har jeg bare en dag igjen av penicilinkuren så da regner jeg med at jeg er frisk... Eller så frisk jeg kan bli... hihihi. I allefall, i går fargela jeg stemplet med Distress Ink og hadde planer og lage kortet ferdig, men det går ikke besandig helt som planlagt og dagen i går ble veldig bra selvomjeg ikke fikk lagd et kort. Jeg hadde masse besøk hele ettermiddagen og det ble en veldig innholdsrik og flott dag.

Men da jeg var ferdig på jobb idag og kom hjem og hadde fått i meg litt middag så heiv jeg meg rundt og startet... hadde en plan i hode, men der fikk jeg besøk... Hmmmm, hva gjør man da... Jo jeg er freidig nok til å sette besøket i arbeid, vil jeg lage kort ja så får jammen meg gjesten hjelpe til. Jeg har vel gjort mesteparten men det er hun som har tatt seg av blomstene. Da vi var ferdig så ga jeg døtrene våre kveldsmat og hun fikk glittre ferdig kortet! Her er det alle mann eller damer i arbeid:-)

Her er resultatet og det kan vel kalles "team-work".
Det er brukt hvit kartong til kortet så er det lys blå kartong så har jeg på tre forskjellige mønsterark fra Magnolia, pynteserviett og blonde fra Kuttut og blomstene er kjøpt på Kjøpsvik Bokhandel og er fra Kort og Godt og Storyteller mener jeg.

4 kommentarer:

Cathrin sa...

Kjæmpefint kort, Eve! Likte fargan du har brukt, og me den blomsterrandn blei d bare helt nydeli. Va kult at ballongen va rø mot alt d blåe.
Så smart å sætt besøke i arbei, d må æ huske næste gang nån kommer å førstyrre mæ når æ lage kort. :o)

Helle sa...

Kjempeflott kort,Eve!
Og herlig med alle blomstene på også :-)

Teamwork er tingen...Skal husk det neste gang du kommer hit ♥

-Helle-

Pink lady sa...

Et nydelig kort!! Så fint med blått og hvitt:-)..lekre blomster og super søt Tilda!

Ha en fin uke! Klem Laila.

Cathrin sa...

Tusn takk førr flott candy som kom me postn i dag, glær mæ tel å ta i bruk nåkka av alt d du har sendt mæ! :o)
-klæm-