Sider

torsdag 7. april 2011

Mye å gjøre...

Hei alle!
Har ikke hatt bloggtørke men masse og gjøre:-)) Jeg jobber hele uka og da er det deilig med helg! Men skal man gjøre noe så må det jo gjøres i helgen... Og jeg gjør ikke megselv arbeidsledig:-)) Vi var noen jenter som fant ut at vi ville reise til Tromsø på scrappetreff hos Screpp med Hjerte. Og det var en flott opplevelse. Jeg meldte meg på kurs med Maja Stenshagen og hun lærte meg ig male med Distress Ink. Slik ble resultatet:
Her er utsiden på kortet. Motivet er fra Hanglar og Stanglar...
Nærbilde:

Slik så det ut inni:

Og slik så det ut på baksiden!


Et morsomt og veldig lærerikt kurs. I tillegg lærte hun meg med tusjene jeg fikk/kjøpte tidligere fra Touch Markers. Tuuusen takk til Maja for all tålmodighet:-)

Vi var med på flere utfordringer der oppe og jeg prøvde meg på LO, kjempemorsomt!!! Og takk til Torill som delte bilde med meg:-))
Jeg var med på flere utfordringer der oppe og her er kortene...
I tillegg har æ lagd en gjeng med påskeegg:-)) Kjempekoslig arbeid!

Neste innlegg blir om sytreffet på Innhavet Hotell:-)))


3 kommentarer:

Margrethe sa...

For en samling av flotte ting..
Du har jaggu ikke li på latsia det ser æ:))
Har sendt bilda av LO`en din te dæ tidligere i dag.
Margrethe

Hege-Annie Simonsen sa...

Hei!! SÅ mye nydelig og flott du fikk laget på treffet!! Herlig!! Maya-kortet er så flott!! Digger den håndsøm-swirlen på det Edwin kortet - nydelig!! Ja, påskeeggene er også så vakre. (Når skal jeg få pyntet mine, mon tro?... Hmmm.. Fikk barnefri for kvelden, da sønnen dro på overnatting. Men; spørs om lørdagskvelden går med til hobby!..)

God helg, fortsatt!!
Klem, Hege

Jørunn sa...

Her var det jaggu mæ mye flott :) du e jo kjæmpeflenk både me det eine og det andre, Gosj, disse æggan var jo bare helskjønne :) men så e d jo ikje kem som helst som har "værpa" dem, selveste fjærlett O Hara :))

Ha en fin helg
Go'klem Jørunn