Sider

søndag 24. april 2011

Kosa meg i påsken

Vi starta ferien med masse dårlig vær men tirsdag i den stille uke suste vi til Sverige en tur. Der traff jeg en gammel venninne hennes mann og barn, svigersønn og barnebarn:-) Det var helt topp. Men med mange familier som skal treffes osv blir det litt venting da noen skal på en slik butikk og noen på en anna. Vi venta og gubben spurte om jeg ikke skulle ta en tur inn på stoffbutikken vi sto utenfor, nei jeg trenger ingenting var mitt svar. Flink hæ??? Men da han sa at jeg kunne se etter den symaskinfoten jeg mangla stupte jeg inn! Jeg fant ikke bare en fot men tre. Huhu gjett om jeg var fornøyd:-)
Så nå er jeg den lykkelige eier av åpen applikasjonsfot, intheditchfot og 1/4 "fot. Lykke!!

Så da kunne jeg gå igang med et lite prosjekt som har ligget lenge. Nemlig et teppe laget av vannglass eller tumbler som det også heter. Det var 172 stk i pakken og jeg måtte skjære opp 4 ekstra så da blei det et lite teppe av det.
Baksiden hadde jeg dobbel fleece av et pledd. Så har hunden noe å ligge på.

Her ser du Mie på det nye teppet sitt oppå en puff fremfor vinduet:-) så hun kan følge med på fulgene.


Da vi var på sytreffet for tre uker siden fikk jeg låne et mønster på en flott veske. Den kjøpte jeg stoff til å ha på klaffen da jeg var der. I tillegg kjøpte jeg veskeplast noe jeg aldri har prøvd å sy med tidligere da det virker litt "skummelt" siden man ikke kan gjøre feil. Men her skulle det være en lomme i fronten som hadde plast på seg. Jeg hang litt pynt i glidelåsen men noen perler og litt bling, I tillegg satte jeg på en liten lomme med borrelås ved siden av som jeg tenkte mobilen kunne ligge i. Lettere å finne da.
I plastlommen har jeg puttet nøkkelfinneren min så om nøklene blir så er det bare å trykke på den røde knappen.  
Slik ser den ut utslått.
Oppi veska skulle det være mere veskeplast men jeg valgte og bruke restestoff og lage lomme med så her ble det tre lommer og to penneholdere.
Jeg festet en snor i siden på vaska som jeg satte en karabinkrok i. Denne skal jeg ha nøklene mine i så de ikke forsvinner for meg.... noe de har en tendens til å gjøre.
Og slik ser veska ut på utsiden. Den kan minne om ei postveske med den store klaffen. Uansett så gleder jeg meg til å ta den i bruk. Har tilpasset den slik at jeg får plass til pc'n oppi den! 
Ha ei fin helg videre alle sammen:-)

Eve


3 kommentarer:

Margrethe sa...

Fy sørn før ei flott væske!!!
Syns den va kjæmpe stilig..
Vil å:)
Kos dæ videre med symaskinen å di
nye "fotan":)
Klæm

Anonym sa...

Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

mayeliz sa...

Tusen takk for besøk på min blogg :-)
Kjolemønster ja... jeg har tatt utgangspkt i onion 2035, og så har jeg laget meg lommemønster og hettemønster som passer til. Selve kjolemønsteret er flott, og lett å gjøre om på. Men mange kan sy av dette mønsteret uten å gjøre om noe - jeg kunne ikke det ;-)
Skal si du har laget mye flott :-) Og Mie er jo bare utrolig skjønn da ;-) MOPS er tingen, hehe